October 03, 2007

Luova lauantai: Syksyn värit


Tässä on nyt ne syksyn värit aivan eri yhteydessä. Tämä on taas akvarelliharjoituskasasta - tällä kertaa luonnostelematta ja telkkarimallista. About ½ h kesti.

Colours of Autumn in a completely different context. This is also from my watercolour practise sessions - this time I didn't sketch beforehand and used a reference from the tv. It took about ½ h.

3 comments:

Elean said...

Wow, tää on hieno! Jännä, että minullekin syksy ja sen värit tuovat jotenkin mieleen jonkun nuoren tytön, ehkä nimenomaan punatukkaisen. :)

Wow, this is great! It's interesting that autumn and it's colors almost always make me think about a young girl, maybe especially red-haired one. :)

Jouni Petro said...

Hieno! Ihailen sitä, että joku jaksaa maalata akvarelleja ihan harjoituksen vuoksi... Ja juuri tuollaisista nopeista kuvista pidän, ehkä siksi etten itse malta kovin pitkään keskittyä yhteen työhön.. ;)

Pia K said...

Oi miten kaunis, suorastaan hurmaava - ja äärettömän taitavasti rajattu, mutta ei kai muuta voisi odottaakaan. Minä samaistun tähän kuvaan, lumoudun sen väreistä ja monista merkityksistä, joita se mielessäni herättää - olkoonkin vain puolen tunnin akvarelliharjoitus. Kiitos tästä kokemuksesta, kuin olisin rakastunut.